You've stepped on my blog . So , what's to do ? | Dashboard | +Follow

Wednesday, 21 March 2012

result SPM ^_^


alhamdulillah, result aku kaly nih memuaskan ^_^ hmm, mase kat skola td fuhh aku dah nervous giler nak jejak kaki kat skola amek result. . sampai berpeluh2 aku dibuatnye, hahaa. . yelah. . jalan kaki. . letih ouh :( em, mase jupe ngn cegu2 tuh aku rase rindu sgat kat cegu semue. . nak nanges pon ade :') hm, time cegu belek-belek nak cari result aku, aku sempat doa dlam hati supaye result aku cemerlang. . bile da dpat result tuh, cegu senyum jew. . hmm, senyum tuh mcm ade petande baik jew :) hehe. . em, aku tengok result aku , aku dpat 5 kredit ! ya Allah, terima kasih . . sbb beri aku lulus spm :') aku tak sangke aku bole dpat 5 kredit. . padahal time percubaan dulu SUMPAH aku cakap aku tak dapat kredit langsung :( huh ! nih msti berkat doa kawan2 n family aku selame nih. . thanks semue. .  ! hm, time periksa duluw aku da cube buad yg terbaik, alhamdulillah result memuaskan hati aku ^_^ aku cube jawab soalan tuh smpai dpat.  . aku mmg jenis tak suke tinggal kosong klau soalan tuh susah. . aku akan cube jawab jugak. . :) sbb aku rase rugi klau tinggal kosong :) aku nak berjaye dalam hidop, aku harap dpat buad yg terbaik lg dlam hidop aku. . >_< hmm, aku harap aku dapat bahagiakan semue org, especially my mom :') hmm, okey . . thanks again for alls. . bye :)


alhamdulillah, happy lah jugak ^_^v peace yaww. . 

♥ Thank You For Read My Entry ! Like Kalau Suka ♥

19 budak comel komen ^_^:

Feenas Sya said...

congrates .!
sinngah sini http://feenassya.blogspot.com/2012/03/result-spm.html

ain evans said...

thanks so much isha n feenas. . :)

Fittriah Alieya said...

taniah akk comey ! hehhe . chaiyokk lagi pasnie ! :) tahun depan sy pulak . adess ~

ain evans said...

Fittriah, all the best dek ! buad yg terbaik yew SPM. . goodluck to you :)

Shereen Yahya said...

Tahniah adik :)
selamat maju jaya .

nananiena said...

tahniah dik jgn lpe follow sye ..
http://storycikrabun.blogspot.com/

kurtjagung said...

selamat menyambung pelajaran kelak^^

ain evans said...

kurtjagung : thanks ^^ insyaAllah. . :)

ain evans said...

thanks so much Lizzie Yasmin :D all the best you to. . :))

AzRi AtHiRaH said...

tahniah2.,sy pn amk result jugak.,berdebar time tu.,alhamdulillah dpt result ok.,hehe^^.,congrates yer:D