You've stepped on my blog . So , what's to do ? | Dashboard | +Follow

Monday, 9 April 2012

Kek Coklat ^_^ my faberet~


// wahh, tengok gambar kat atas nih rase lapar pulak.. hahahhahh ! nyum2, coklat dea sedap jew tengok.. ^_^ hikhik. emm, owg ckap kalau kite mkan coklat kite akan rase gembire ^_^ wee~ if korang nga sedih, monyok, muram or what else lah.. korang mkan lahh coklat.. gerenti hapy punye.. ngahahahahahh -,- kek coklat nih salah satu my faberet food .. korang pon same kew ? hik2, sep sket ! kebanyakan owg suke kek coklat lahh kn.. lagi2 owg mcm aku nih.. bhahaa -,- if korang nak tau, serbuk milo untuk buat air tuh kan bukannye aku g buat bancuh tau, aku makan mcm tuh jew . . bhahaa ! sedap sangat kot ^_^ hehee, if ade coklat Kit Kat kew , Cadbury, or Milo n whatever coklat lahh kan. . tuh semue jadi pencuci mulut aku lepas makan. hahah.. tuh pon da cukup buad aku rase gembire coz aku suke makan coklat ^_^ nyum2 ! okay lahh, lg aku cite pasal coklat nih lg aku rase lapar nk makan >,< hee~ bab2 coklat nih mmg tak bole tinggal ouhh ^_^ korang nk kek coklat ? beli lahh.. hahahh :P *kiddin okay, bye-bye :)

love Chocolate cake so muchh!!! ^_^

♥ Thank You For Read My Entry ! Like Kalau Suka ♥

1 budak comel komen ^_^:

Puteri Diyana said...

woow!terasa lpr doee ble tgk kek 2..heee
nk buat kek laa besok :DD hohoo
nice entry :D